Renson partner van Nationale Open Wervendag: 7 mei 2017 – Innovatie & vakmanschap

Van 10 tot 17u kan je zondag opnieuw meer dan 175 werven bezoeken. Doen! Want het geeft je een unieke kijk achter de schermen van de bouw. Het thema ‘Innovatie & vakmanschap’ past Renson als partner van dit initiatief uiteraard als gegoten. Met vooruitstrevende nieuwigheden in zonwering, ventilatie, gevelbekleding en buitenleven, is Renson een bouwpartner die dag in dag meewerkt aan gezond en comfortabel wonen en werken voor iedereen.
Onze Healthy Spaces partners zitten op dezelfde golflengte en springen dan ook gretig mee op de kar van deze Open Wervendag met hun projecten in aanbouw:

Nul-energiewoning in houtskelet
In Laakdal kan je twee hedendaagse houtskeletwoningen van de hand van Qbuild bezoeken. Van het ene is de ruwbouw intussen winddicht afgewerkt, het tweede is al voorzien van alle moderne technieken, zoals een warmtepomp, zonnepanelen en de Healthbox ventilatie-unit van Renson. Het zijn die technieken die er hoofdzakelijk mee voor zorgen dat deze woning op een E-peil 0 afklokt.

Meer info

Een houtskeletbouw voor elke stijl
Wie op zoek is naar meer info over houtskeletbouw kan in Antwerpen ook terecht in de 4 woningen die 3Bouw voor de gelegenheid openstelt: een moderne, landelijke en 2 halfopen BEN-woningen in pastorijstijl hebben één ding gemeen: ze bewijzen dat houtskeletbouw en energiezuinig bouwen hand in hand gaan. Ter plaatse geven bouwconsulenten alle nodige tekst en uitleg.

Meer info

Nieuwbouw appartementen
Residentie Albatros in hartje Waregem – opengesteld door Thiers vastgoed & advies ter gelegenheid van Open Wervendag – telt 16 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Een bezoek aan deze werf toont je hoe een nieuwbouw appartementsblok met ondergrondse garage vorm krijgt.

Meer info

Assistentiewoningen in afwerkingsfase
In Nukerke krijg je te zien hoe gebouwd wordt om ouderen zelfstandig te laten wonen maar met voldoende zorgondersteuning. 10 van de 40 geplande assistentiewoningen zijn er al bewoond sinds juli 2016 en recent startte bouwonderneming Danilith er met de tweede fase van de bouw met nog eens 10 energiezuinige assistentiewoningen.

Meer info

Praktisch ingerichte nieuwbouwappartementen
Danilith stelt verder ook nog nieuwbouwappartementen open in Avelgem. De vlot bereikbare appartementen bieden een open ruimtegevoel en zijn bovendien uiterst energiezuinig.

Meer info

Ontdek alle werven op : www.openwervendag.be